Σελίδες

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

μίνι άλμπουμ Φιλία..

Αυτό είναι το μίνι άλμπουμ που έφτιαξα για την Ρούλα, στην πρώτη ανταλλαγή μίνι άλμπουμ στο scrapbookers in greece, το θέμα ήταν φιλία.

Χρησιμοποίησα το αγαπημένο χρώμα της Ρούλας το ροζ, και πολύ γκλιτερ που της αρέσει, ελπίζω να της αρέσει και να το γεμίσει υπέροχες φωτογραφίες!

Όλο το άλμπουμ είναι gatefold, ανοίγει και από τις δύο πλευρές, το εξώφυλλο είναι διπλή κορνίζα και shakerbox, με πολλές μικρές χαντρούλες και μικρές καρδούλες..

τα χαρτιά που χρησιμοποίησα είναι κυρίως Basic Grey από την συλλογή Sultry και κάποια Μy mind's eye..μελάνωσα τις σελίδες με distress inks και σχεδόν όλες έχουν περαστεί με γκλιτερ..












8 σχόλια:

Irini είπε...

Πολύ όμορφο το έφτιαξες Παρασκευή μου,το χρώμα αυτό το αγαπώ πολύ είναι ένα από τα αγαπημένα μου.Εύχομαι να το γεμίσεις με πολλές όμορφες φωτογραφίες Ρούλα μου!!!

craft inspiration by nikoletta είπε...

Παρασκευη ειναι σουπεεεεερ!Δεν το χα δει ολοκληρωμενο με τα φτερα στο εξωφυλλο!Του πανε απιστευτα!Οι συνδυασμοι χαρτιων φοβεροι, η διακοσμηση και οι κατασκευες εξαιρετικες!
Μπραβο φιλεναδααα!

Unknown είπε...

Paraskevi your mini is FANTASTIC well done. I am sure that you must have spent hours on it. I am sure Roulla will love all the glitter and fairies. Your colour choice is super and all the deatil is very tasteful.Bravo

Joanna Lamprou είπε...

Παρασκευή είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!! Μου αρέσει πάρα πολύ!!! Πολύ ωραία τα χρώματα και τα χαρτιά και όλες οι λεπτομέρειες!Το εξώφυλλο επίσης είναι καταπληκτικό! νομίζω ότι η Ρούλα θα ξετρελλαθεί!

Katerina είπε...

Πανέμορφο! To glitter και το δαντελένιο punch είναι το αγαπημένο της Ρούλας!

Μαιρη είπε...

Πολύ όμορφο Παρασκευή μου!! Πολύ ωραία η ιδέα για το εξώφυλλο!! Μπράβο!!

Ανεράιδα είπε...

Υπέροχα αυτά τα αλμπουμάκια!!!

EFI είπε...

Pizizi το μίνι άλμπουμ είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ