Σελίδες

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Σύνθεση για το Scrapbookers in Greece!



  H σύνθεση σήμερα είναι για την πρόκληση Οκτωβρίου του Scrapbookers in Greece! Εκτός από το σκετς που μας έδωσαν ήθελαν και  να είναι λίγο φθινοπωρινό, στα χρώματα ή στην φωτογραφία, μετά από αρκετή σκέψη και ψάξιμο σε ατέλειωτους φακέλους με φώτο βρήκα αυτές..

Είναι από μια φθινοπωρινή απόδραση στην Πελοπόννησο αρκετά χρόνια πριν.. 




όπου σε μια από τις βόλτες μας ανακαλύψαμε κάτι πελώριες καστανιές!  








Το σκετς ήθελε μια φώτο, αλλά ήθελα να χρησιμοποιήσω και τις 2 !



Σαν σύνθεση δεν έχει φοβερές τεχνικές, αλλά μου αρέσει πολύ σαν αποτέλεσμα!!


14 σχόλια:

Rania K. είπε...

πολύ φθινοπωρινή ..και τα γράμματα από φελλό...πολύ πετυχημένο! Καλή επιτυχία... Φιλιά!

puccarina είπε...

Παρασκευή μου είναι εξαιρετική!!! Προσωπικά τις δύο φωτό τις βρίσκω πολύ μα πολύ έξυπνα τοποθετημένες (αν δεν το έγραφες ίσως να μην το έπαιρνα κάν χαμπάρι) Τα χρώματα και οι λεπτομέρειες ταιριάζουν τόσο στο θέμα της πρόκλησης και τα γράμματα απο φελλό είναι θεικά και δίνουν μια γήινη υφή στην όλη σύνθεση! Σε ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας ;)

Κατερινα είπε...

ουαου Παρασκευη!!!!!!!!πολυ ομορφη συνθεση...ξετρελλαθηκα με το "κολπακι" των 2 φωτος!!!!

Unknown είπε...

είναι πολύ όμορφη Παρασκευή!!Τα γράμματα δεν μου έκαναν από φελλό....αγαπημένες μου φιλενάδες μάλλον δεν συμπαθείτε το glitter γιατί σας έπιασα αδιάβαστες!!!!μπράβο και καλή επιτυχία!!!

Aliki είπε...

Παρασκευή μου είναι απίθανη η σύνθεση σου! Μου αρέσει πολύ που αντί για χαρτιά και διακοσμητικά κάτω απο την φωτογραφία εσύ έβαλες άλλη μια φωτογραφία! Και όσο για τις τεχνικές...μια σύνθεση δεν χρειάζεται πάντα πολλές τεχνικές για να είναι πετυχημένη...τουλάχιστον έτσι νοιώθω εγώ! ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας!

Unknown είπε...

Άκρως φθινοπωρινή και πραγματικά πολύ όμορφη σύνθεση! Όπως καταλαβαίνεις το κόλπο με τις δύο φωτογραφίες κλέβει την παράσταση... αλλά μου άρεσαν πολύ και τα γράμματα που χρησιμοποίησες και οι λεπτομέρειες στην πάνω γωνία. Πολύ όμορφη και αρμονική σύνθεση!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου!

παρασκευη..η αλλιως pizizi είπε...

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τα σχόλια σας!!! Κάθε φορά τα περιμένω, για να δω τι σας άρεσε και τι παρατηρήσατε στις δημιουργίες μου!!

geoleoan είπε...

πανέμορφη!! πολυ εξυπνο αυτο που εκανες με τις φωτος~!!

despina είπε...

Είναι πάρα πολύ όμορφη!!!!!μου αρέσει η ιδέα με τις δύο φωτογραφίες!!!!πολύ καλή!!!!καλή επιτυχία!!!!φιλιά!!!!

eudokia είπε...

πανεμορφη!!μου αρεσουν πολυ τα χρωματα!!!

Katerina είπε...

Φιλεναδούλι μου η χρήση των δυο φωτογραφιών κλέβει την παράσταση! Τα χρώματα τόσο δεμένα και αρμονικά μεταξύ τους! Μου αρέσει που έκανες flip το sketch!
Σε ευχαριστώ που έπαιξες μαζί μας και εύχομαι ακόμα πιο πολλές βόλτες αγκαλιά με τον Στέλιο ;-)

Maria Tsil είπε...

Παρασκευή είναι εξαιρετική!!Και η ιδέα με τις δύο φωτογραφίες είναι απίθανη!Μπράβο σου Παρασκευή είναι φανταστική!Ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας!

Myrto είπε...

Φοβερή η ιδέα σου με τις δύο φωτογραφίες! Ξετρελάθηκα! Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας.

ioanna είπε...

Και γιατι παρακαλω πρεπει να εχει τεχνικες η συνθεση για να ειναι καλη εγω νομιζω οτι πρεπει απλα να αποτυπωνει τις στιγμες και εσυ το πετυχες !
Αν και σου το ειπαν και τα κοριτσια θα σου το σχολιασω και εγω το κολπακι με τις δυο φωτογραφιες πολυ εξυπνο εισαι θεα!!!
Φιλια πολλα καλη επιτυχια!!!