Σελίδες

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Πρωτομαγιά μες τον Φλεβάρη!

Ο καιρός δεν θα μπορούσε να είναι πιο χάλια, βρέχει συνέχεια  και κάνει πολύ κρύο, σε συνδυασμό με ένα άσχημο συνάχι που έχουμε οικογενειακώς όλα φαίνονται πιο μουντά!..Τι καλύτερο από το να δημιουργήσω κάτι φωτεινό με έντονα χρώματα και φωτογραφίες γεμάτες λουλούδια και ήλιο!..

.Χρησιμοποίησα πολλά μικρά αυτοκολλητάκια και μικρές λεπτομέρειες αλλά πιστεύω ότι όλα ταίριαξαν πολύ όμορφα..επίσης έβαψα με ακρυλική μπογιά περιμετρικά τις φωτογραφίες ..
Τα χαρτιά είναι scenic route και τα περισσότερα διακοσμητικά είναι doodlebug mother nature, το may έχει κοπεί στο big shot.




Οι φωτογραφίες που τράβηξα την σύνθεση δεν είναι και οι καλύτερες, θα προσπαθήσω να τις ξανατραβήξω με καλύτερο φωτισμό..


10 σχόλια:

Unknown είπε...

Paraskevi...lovely photos! and L.O. ante before we know it ,it will be Spring day again!

Μαιρη είπε...

Αχ Άνοιξη...! Πότε θα έρθει?? Ο καιρός αυτός είναι χάλια...
Όμορφη σύνθεση, όμορφες φωτογραφίες!

Maria είπε...

Τέλεια η σύνθεση!!! ο μικρός με τη μανούλα του σκέτη γλύκα!! :)

despina είπε...

Η σύνθεσή σου είναι πάρα πολύ όμορφη!!Μας έφερες την άνοιξη,και το σκουλικάκι όλα τα λεφτά!!!

ΕΛΕΝΗ είπε...

Πολύ ωραία σύνθεση Παρασκευή!!Πολύ χαριτωμένη η μελισούλα,το πουλάκι και το σκουλικάκι.Καλά έκανες και μας έφερες την Άνοιξη το έχουμε ανάγκη με αυτό τον χάλια καιρό!!

eudokia είπε...

τα μικρα διακοσμητικα σου ειναι γλυκα!δινουν στη συνθεση ενα πολυ παιχνιδιαρικο υφος!!
ωραια χρωματα και ωραιες φωτο;)!

Ελευθερία είπε...

τι καλύτερο από την Άνοιξη μεσα στο χειμώνα!!!! προετοιμαζόμαστε γιαυτό που θα έρθει... πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου !!!!

Joanna Lamprou είπε...

Πράγματι τα ταίριαξες όλα πολύ ωραία Παρασκευή!!!! Η σύνθεση σου είναι υπέροχη και μου αρέσει πάρα πολύ!! Σ' ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου στην πρόκληση του scrap crafts by Chrysa.

Scrap-crafts είπε...

Παρασκευούλα είναι πολύ όμορφη σύνθεση! Πραγματικά ανοιξιάτικη... μια όαση στη χειμωνιάτικη πάχνη!

EFI είπε...

Καλημέρα και καλό μήνα Παρασκευή! Πράγματι με τέτοιο καιρό, θέλουμε κάτι πιο χαρούμενο! Καλά έκανες κι μας έβαλες λίγα λουλουδάκια! Πανέμορφη η σύνθεση σου, όμορφα χρώματα και αρμονία!!! Αλλά αυτά τα τρυφερά χεράκια που σε έχουν αγκαλιά … είναι το καλύτερο!!!!!